Συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Ωρωπό ένας 47χρονος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 23:00, ο 47χρονος πήγε στο σπίτι όπου διαμένει η 38χρονη πρώην σύντροφος του, και αφού τραυμάτισε ελαφρά τόσο την ίδια όσο και τον νυν σύντροφό της, την άρπαξε και τη μετέφερε στο σπίτι του όπου την κλείδωσε.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.. Μετά από λίγη ώρα ο 47χρονος άνοιξε την πόρτα, άφησε ελεύθερη την 38χρονη και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Ζούμε μέσα στην ταχύτητα. Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη υποχρεώσεις, που πολλές φορές δεν έχουμε καταλάβει πώς πέρασε η μέρα. Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι πάμε μπροστά;
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Το έργο - μονόλογος Μέσα στο ναρκοπέδιο, μου είπαν πως θα μάθω να χορεύω σε κείμενο Μαρίας Λούκα, σκηνοθεσία Παυλίνας Μάρβιν και τον Ιώκο Ιωάννη Κοτίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται από τις 24 Νοεμβρίου στο Κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας