Ο Παναθηναϊκός τιμά τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στο ματς με τον Ατρόμητο (pics)
Με δύο πανό για τον Μπάλντοκ, με το ένα να έχει την μορφή του και να αναφέρει: «Τζορτζ Μπάλντοκ, για πάντα μαζί μας» και το άλλο να γράφει: «There’s a starman waiting in th3 2ky».
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Η «πράσινη» ΠΑΕ σε αυτόν τον αγώνα τιμάει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τέσσερις ημέρες (9/10) συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου και της Εθνικής μας ομάδας.
Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της -άδειας λόγω τιμωρίας- Λεωφόρου υπάρχουν δύο πανό για τον Μπάλντοκ, με το ένα να έχει την μορφή του και να αναφέρει: «Τζορτζ Μπάλντοκ, για πάντα μαζί μας» και το άλλο να γράφει: «There’s a starman waiting in th3 2ky».
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τα πανό για τον Τζορτζ Μπάλντοκ:
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.