Νίκες για Λάτσιο (0-3) και Πάρμα (2-1, vid)
Η Λάτσιο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Τζένοα και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών στο πρωτάθλημα.
Η Λάτσιο ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας απ’ τη Ρόμα στο «αιώνιο» ντέρμπι της Ρώμης, με μία εμφατική επικράτηση επί της Τζένοα με 3-0 στη Γένοβα για την 5η αγωνιστική της Seria A.
Οι «λατσιάλι» ήταν κυριαρχικοί απ’ το πρώτο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Καντσελιέρι στο 4′ και «καθάρισαν» το τρίποντο με άλλα δύο γκολ απ’ τους Καστεγιάνος (30′) και Τζακάνι (63′), επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.
Έκανε σεφτέ η Πάρμα
Τα δύο πρώτα γκολ του Ματέο Πελεγκρίνο στη σεζόν, χάρισαν στην Πάρμα την πρώτη νίκη της στη Serie A έπειτα από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι «παρμέντσι» νίκησαν την Τορίνο με 2-1 στο προτελευταίο χρονικά παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της ιταλικής Λίγκας και ξέφυγαν απ’ την επικίνδυνη ζώνη.
Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 36′ με πέναλτι και «σφράγισε» το τρίποντο για την Πάρμα με άλλο ένα πολύ ωραίο γκολ στο 72′ έπειτα από ασίστ του Βαλέρι. Ενδιάμεσα, ο Ενγκονγκέ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την «γκρανάτα».
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Σάββατο (27/09)
Κόμο-Κρεμονέζε 1-1
Γιουβέντους-Αταλάντα 1-1
Κάλιαρι-Ίντερ 0-2
Κυριακή (28/09)
Σασουόλο-Ουντινέζε 3-1
Ρόμα-Βερόνα 2-0
Πίζα-Φιορεντίνα 0-0
Λέτσε-Μπολόνια 2-2
Μίλαν-Νάπολι 2-1
Δευτέρα (29/09)
Πάρμα-Τορίνο 2-1
Τζένοα-Λάτσιο 0-3
Η βαθμολογία:

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:
Παρασκευή (03/10)
Βερόνα-Σασουόλο 21:45
Σάββατο (04/10)
Πάρμα-Λέτσε 16:00
Λάτσιο-Τορίνο 16:00
Ίντερ-Κρεμονέζε 19:00
Αταλάντα-Κόμο 21:45
Κυριακή (05/10)
Ουντινέζε-Κάλιαρι 13:30
Μπολόνια-Πίζα 16:00
Φιορεντίνα-Ρόμα 16:00
Νάπολι-Τζένοα 19:00
Γιουβέντους-Μίλαν 21:45
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442