Το πρώτο σπριντ για τη νέα χρονιά ορίστηκε με τη διεξαγωγή του τελικού του Super Cup, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, με τις δύο ομάδες να δικεκδικούν την πρώτη κούπα της σεζόν στο πόλο γυναικών.
Η διοργανώτρια αρχή όρισε τον μεγάλο τελικό την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη και ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός.
Για το 3/3 ο Ολυμπιακός
Αυτός θα είναι ο 3ος τελικός Super Cup στην ιστορία του πόλο Γυναικών, με τον πρώτο να τον κατακτά ο Ολυμπιακός με 30-4 επί του Νηρέα Χαλανδρίου το 2020, ενώ το 2024 «ερυθρόλευκες» νίκησαν 13-8 τον Εθνικό στο Παπαστράτειο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.