Αγγλία: Βίντεο με τον εκνευρισμό της Καμίλα με την Κέιτ Μίντλετον μπροστά στη Μελάνια κάνει το γύρο του διαδικτύου
Ποιος ο λόγος που η σύζυγος του Βασιλιά Κάρολου εκνευρίστηκε με την Κέιτ Μίντλετον
Μία ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή μεταξύ της Βασίλισσας Καμίλα και της Κέιτ Μίντλετον καταγράφηκε από τις κάμερες.
Η 43χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας βρισκόταν σε έντονη συζήτηση με την 55χρονη σύζυγο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, όταν η 78χρονη βασίλισσα εμφανίστηκε για να δώσει εντολή στη Μίντλετον να φύγει. Η Κέιτ Μίντλετον υπάκουσε και έφυγε αμέσως.
Το βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον να απομακρύνεται μετά την εντολή της Καμίλα
Μετά την υποδοχή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον οδήγησαν τους Τραμπ σε συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα έξω από το Victoria House.
Ο Πρόεδρος Τραμπ άρχισε να μιλάει στον Βασιλιά Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ η Καμίλα στράφηκε στη Μελάνια και άρχισε να συνομιλεί.
Στη συνέχεια, η Κέιτ Μίντλετον πλησίασε την Καμίλα και άρχισε να συζητά με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Η βασίλισσα Καμίλα φαινόταν άβολα, κοιτάζοντας αμήχανα τριγύρω.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της συζήτησής τους, η Βασίλισσα φαινόταν να κάνει νόημα στην πριγκίπισσα Κέιτ να κινηθεί με ένα αδιάφορο άγγιγμα του χεριού της.
H Μίντλετον πήρε το μήνυμα ξεκάθαρα.
Ολοκλήρωσε γρήγορα τη συζήτησή της με τη Μελάνια και περπάτησε πίσω προς το πλευρό του συζύγου της, αφήνοντας τη βασίλισσα Καμίλα να έχει μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με την πρώτη κυρία, καθώς η ομάδα καθάριζε το μονοπάτι για άμαξες με άλογα που θα τους μετέφεραν στο Κάστρο του Ουίνδσορ.
Δείτε το βίντεο:
Ok you can go now, the grown ups need to talk ? Cammy is no joke ??? pic.twitter.com/g9jaMqrdvx
— SK ??? (@Rimmesfk) September 17, 2025
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442