«Κρίσιμη συνάντηση στη Μονακό για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς – Οι δύο ομάδες στις οποίες θα ήθελε να αγωνιστεί»
Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Μονακό και Μάικ Τζέιμς θα συναντηθούν για να συζητήσουν το αν θα συνεχίσουν τη συνεργασίας τους. Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα περιμένουν στη... γωνία!
Οπως υποστηρίζουν μάλιστα Ισπανοί δημοσιογράφοι εντός του επόμενου διημέρου θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους ιθύνοντες των Μονεγάσκων και του παίκτη με τους μάνατζέρ του προκειμένου να συζητήσουν για το αν η συνεργασία τους θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί οριστικά.
Ως τώρα ο 35χρονος σκόρερ έχει βρεθεί τουλάχιστον 1-2 φορές εκτός της ομάδας, όμως στο τέλος τα πνεύματα ηρεμούν και εν τέλει παραμένει. Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση φαίνεται να έχει φτάσει στο πιο οριακό της σημείο, με τις πιθανότητες αποχώρησής του να είναι τουλάχιστον αρκετές, όπως σημειώνει το εν λόγω δημοσίευμα.
Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πώς ο Μάικ Τζέιμς θα ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Φενέρμπαχτσε ή Μπαρτσελόνα.
Εξάλλου να αναφέρουμε πως ότι τα τελευταία 24ωρα η Μονακό προχώρησε στις προσθήκες των γκαρντ Νταβίντ Μισινό και Νέντοβιτς, με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για το μέλλον του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.
«Η κατάσταση του Μάικ Τζέιμς στη Μονακό δεν είναι καλή… και θα μπορούσε να φύγει. Αύριο/μεθαύριο θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο μερών (παίκτης και οι μάνατζέρ του + σύλλογος) που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποχώρησή του. Αν συνέβαινε αυτό, ο MJ θα χαιρόταν να ενταχθεί σε ομάδες όπως η Μπάρτσα ή η Φενερμπαχτσέ».
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.