Το «βέτο» του Σπανούλη για τη μεταγραφή του Μάικ Τζέιμς
Στο εξωτερικό αποκαλύπτουν τον ρόλο που έπαιξε ο Βασίλης Σπανούλης στην παραμονή του Μάικ Τζέιμς στη Μονακό.
Ο Μάικ Τζέιμς θέλησε να αποχωρήσει από τη Μονακό για την Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψαν ΜΜΕ από την Ισπανία, με τους Σέρβους να το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mozzart Sport» o Βασίλης Σπανούλης έπαιξε κομβικό ρόλο στην παραμονή του Αμερικανού γκαρντ, αφού κατάφερε να πείσει τον έμπειρο γκαρντ να παραμείνει κάτοικος Πριγκιπάτου.
Ο Τζέιμς και το «στοπ» του Σπανούλη
«Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Αμερικανός πλέι μέικερ και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, Μάικ Τζέιμς, εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μονακό μετά την ήττα στον τελικό του Final Four και την επιδείνωση των σχέσεων του με τον σύλλογο. Σε κάποια στιγμή, ο 34χρονος γκαρντ ήταν διατεθειμένος ακόμα και να λύσει το συμβόλαιό του με τη Μονακό, προκειμένου να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις», ανέφερε αρχικά το δημοσίευμα.
Ο Τζέιμς ήταν διατεθειμένος να κάνει μεγάλη υποχώρηση: θα δεχόταν μείωση αποδοχών την πρώτη χρονιά, με το συμβόλαιό του να αυξάνεται σταδιακά, απλώς και μόνο για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα . Ωστόσο, την τελευταία στιγμή όλα άλλαξαν. Ο καθοριστικός παράγοντας στην ανατροπή αυτή ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο νέος προπονητής της Μονακό, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Τζέιμς να μείνει και να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στο project του Πριγκιπάτου. Μετά από συνομιλία με τον θρυλικό Έλληνα παλαίμαχο άσο, ο Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε να αναβάλει τη μετακίνησή του και να παραμείνει στη Μονακό για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν», κατέληξαν οι Σέρβοι.
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442