Δεκαπέντε χρόνια χωρίς να έχει στεφθεί πρωταθλητής, συνιστά πρωτοφανές γεγονός για τον Παναθηναϊκό. Κάθε σεζόν που περνά με το Τριφύλλι μακριά από την κορυφή της Stoiximan Super League, προσθέτει πίεση και άγχος σε όλα τα μέλη του club. Από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον τελευταίο εργαζόμενο. Το φετινό καλοκαίρι δεν αποτέλεσε εξαίρεση και παρά τα ενθαρρυντικά δείγματα από τη δουλειά του Ρουί Βιτόρια, η δυσπιστία και η εσωστρέφεια επικρατούν στον κόσμο.
Απόρροια της καχυποψίας απέναντι στην ομάδα, είναι πως στα τρία εντός έδρας παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, η προσέλευση είναι μικρή, παρότι ο Παναθηναϊκός αποδίδει όμορφο θέαμα, απέκλεισε την ισχυρή Σαχτάρ και νίκησε με ανατροπή τη Σαμσουνσπόρ. Η φορτισμένη ατμόσφαιρα δεν διαλύεται ούτε από τις μεταγραφές, αν και ο φημισμένος πρώην αρχηγός της Μίλαν, Ντάβιντε Καλάμπρια, βρίσκεται πλέον στο «Γεώργιος Καλαφάτης».
Με τον Ρουί Βιτόρια να συνεχίζει στο πόστο του, με αυξημένο μπάτζετ και με την ενίσχυση να μην έχει ολοκληρωθεί, ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο τίτλος. Εξυπακούεται ότι αυτό πρέπει να υποστηριχθεί στην πράξη με νικηφόρα σερί και κυρίως με ισχυρές προσωπικότητες στο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος από τους μεγάλους που δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητισμού και πασχίζει να την αποκτήσει ξανά, προκειμένου να αποφύγει τα… μπλάκ-άουτ της σεζόν 2022-2023.
Με ποδοσφαιρικά κριτήρια, το Τριφύλλι διατήρησε τον «κορμό» του και προχώρησε σε συγκεκριμένες μεταγραφές. Πάντως, οι ανακατατάξεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού μέχρι και τρεις παίκτες μπορεί να φύγουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και ασφαλώς, θα αντικατασταθούν.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.