Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία στο όρος Υψάριο της Θάσου για έναν Ιταλό τουρίστα.
Ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο μονοπάτι πεζοπορίας που ξεκινάει από την τοπική κοινότητα Ποταμιάς και καταλήγει στην κορυφή, στην νοτιοανατολική πλευρά του βουνού.
Ο Ιταλός που έκανε διακοπές στο νησί, ξεκίνησε νωρίς το πρωί για πεζοπορία από το μονοπάτι της Ποταμιάς που οδηγεί στο βουνό του νησιού.
Μαζί του έφερε και ειδικά μπαστούνια πεζοπορίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προλάβει να διανύσει μόλις λίγα χιλιόμετρα πριν καταλήξει.
Ο άτυχος Ιταλός τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δυο πεζοπόρους τουρίστες, οι οποίοι έκαναν την ίδια διαδρομή.
Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε με ασθενοφόρο τον 64χρονο στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.