Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Μαΐου για φωτιά στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Θερμαϊκού, στην Περαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εκδηλώθηκε περί τις 04:00 υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες σε στρώμα του κελιού. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία εκείνη την ώρα περιόρισαν έγκαιρα τις φλόγες πριν λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ απομάκρυναν έγκαιρα έναν 61χρονο που κρατείτο για εξύβριση και απείθεια.
Διεκομίσθη στο «Παπανικολάου» ο κρατούμενος
Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την πλήρη κατάσβεση. Ο 61χρονος κρατούμενος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας