Δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου, οι ερυθρόλευκοι μοιράστηκαν με τους φίλους της ομάδας την παρακάμερα από τον τελικό κόντρα στον ΟΦΗ.
Σε αυτή καταγράφηκαν πολλά ωραία στιγμιότυπα από το στρατόπεδο των Πειραιωτών. Η αποθέωση του Ελ Κααμπί στον Γιάρεμτσουκ, ο χορός του Ροντινέι, το… ντου του στη φωτογράφιση των Ελλήνων και οι χοροί στα αποδυτήρια ήταν κάποιες από τις στιγμές που ξεχώρισαν.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.