Αμέσως μετά το φινάλε του πρωταθλήματος και του ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα της Ένωσης. Τότε θα γίνει η συνάντηση του Ματίας Αλμέιδα με τον Μάριο Ηλιόπουλο και εκεί όλα θα δείχνουν πως από πλευράς Δικεφάλου θα επιδιωχθεί να βρεθεί μία λύση ώστε οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από τρία χρόνια.
Στο Μεξικό φυσικά δεν σταματούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» και για ακόμη μία φορά συνδέουν το όνομα του Αργεντινού τεχνικού με την Τσίβας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Nacion Futbol» εκτιμά ότι ο Αλμέιδα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και τονίζει πως η Τσίβας έχει την πρόθεση να κάνει επαφή μαζί του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον πάγκο της.
«Φημολογείται η επιστροφή του Αλμέιδα. Ειδικά από τη στιγμή, που θα φύγει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν. Η Τσίβας θα επικοινωνήσει μαζί του. Δεν θα είχε αντίρρηση για την επιστροφή του Αργεντινού στον πάγκο. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Τσίβας περιμένουν και δεν έχουν οριστικοποιήσει την πρόσληψη του Ντομενέκ Τορέντ», αναφέρεται σχετικά.
Απομένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού, εάν θα παραμείνει στους Κιτρινόμαυρους και ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Λατινοαμερικάνο προπονητή.
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».