Παναιτωλικός – Athens Kallithea 0-1: Ο Αλφαρέλα έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής (vid)
Η Athens Kallithea με γκολ του Αλφαρέλα στο 42’ νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παραμένει… ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής
Μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο για την Athens Kallithea. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού χαρη σε γκολ του Αλφαρέλα στο 42’, για την 5η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Καλλιθέας ανέβηκε στους 18 βαθμούς και πλησίασε στους δύο τον Βόλο, που υποδέχεται αυτή την ώρα τον Πανσερραϊκό, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο… φωτιά στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.
Στο 20’ ο Ισιμάτ-Μιρίν έχασε την πρώτη, πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν από κόρνερ του Ντεμέτριους πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τσάβες με απίθανη επέμβαση έστειλε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα στο οριζόντιο δοκάρι κι ακολούθως απομάκρυνε η άμυνα των γηπεδούχων. Στο 43’ ο Αλφαρέλα, υποδέχθηκε την μπάλα με πλάτη μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, γύρισε, και με τρομερό σουτ με το δεξί άφησε… άγαλμα τον Τσάβες σημαδεύοντας το «παραθυράκι» για το 1-0.
Στο 51’ ο Τσάβες έκανε νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε προσπάθεια του Αλφαρέλα, ενώ στο 57’ ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του στον αγώνα με το σουτ του Μπελεβώνη που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Οι Αγρινιώτες είχαν άλλη μία καλή στιγμή με την κεφαλιά του Λαχούντ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκέλιο, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πάντως, ο Παπαδόπουλος έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σοΐρι πάνω στον Νικολάου.
Ο VAR, ωστόσο, κάλεσε τον Θεσσαλονικιό ρέφερι για να ξαναδεί τη φάση στο βίντεο κι εντέλει ο Παπαδόπουλος πήρε πίσω την απόφαση μέσα σε… έξαλλους πανηγυρισμούς απ’ τους φιλοξενούμενους που μετά από τρία λεπτά «σφράγισαν» το τρίποντο με το τελικό σφύριγμα.
Την επόμενη αγωνιστική, 6η των play out, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο (05/05, 18:00).
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Παντελάκης, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (81’ Xότζα), Αποστολόπουλος (62’ Νικολάου), Πέρες, Μπουζούκης (81’ Κοντούρης), Λουίς (46’ Μπελεβώνης), Λαχούντ, Τετέη
Athens Kallithea (Στέλιος Μαλεζάς): Γκέλιος, Τσιβελεκίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης (61’ Μεταξάς), Σοίρι, Καινούργιος, Μεγιάδο, Μερκάτι (61’ Μεχίας), Ντεμέτριους (87’ Ματίγια), Λεμπόν (74’ Βαλμπουενά), Αλφαρέλα (87’ Λουκίνας)
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442