Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από την Opap Arena, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να εκφράζει την ικανοποίησή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για τη συνέχεια στα playoffs, σχολιάζοντας πως «δεν είναι φιλικά, είναι επίσημα ματς» και ανέφερε όσα κρατάει από τη σημερινή εμφάνιση των παικτών του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
«Όλα τα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν, είναι επίσημα παιχνίδια, δεν είναι φιλικά προετοιμασίας και μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και εμείς θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και να κερδίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»
Για το τι κρατάει από το ματς: «Μας ενδιαφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δυσκολεύουμε τον αντίπαλο. Το σημαντικό ήταν πως αρκετοί παίκτες που πήραν λεπτά συμμετοχής τα πήγαν καλά»
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.