Η Μποαβίστα είναι κοντά στον υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στην 17η θέση με μόλις 21 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πορτογαλικού πρωταθλήματος, όμως αυτό είναι το… μικρότερο από τα προβλήματά της.
Πέρα από τα αγωνιστικά, τα μεγαλύτερα προβλήματά της αφορούν στα οικονομικά, τα οποία πλέον οδήγησαν μέχρι και σε διακοπή ρεύματος στο γήπεδό της, το «Estádio do Bessa», λόγω ανεξόφλητων χρεών.
Με ανακοίνωσή της, η Μποαβίστα, πάντως, διαβεβαίωσε τους φιλάθλους της, ότι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα της, παρά τα τελευταία προβλήματα: «Η ολοκλήρωση του επερχόμενου αγώνα μας στο Estádio do Bessa δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Η Μποαβίστα απαιτεί σταθερότητα και ηρεμία για να συνεχίσει το έργο της. Λυπούμαστε που ορισμένες φήμες, που τροφοδοτούνται από άτομα με συμφέροντα αντίθετα με την ευημερία του συλλόγου, έχουν βλάψει αντικειμενικά τον θεσμό μας», τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Boavista’s Stadium is without electricity due to the club’s debt and the Boavista squad is training in Esmoriz.
The game against Sporting will take place depending on the debt being paid off and the service being reactivated in a timely manner.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.