Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.
Μια ακόμη 11άδα με την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για το αποψινό αντάμωμα τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βάσκος επέλεξε τους Ντάνι Γκαρθία, Σαντιάγκο Έσε και Χρήστο Μουζακίτη για τα χαφ, ενώ την ίδια στιγμή έσειλε από τη μια πλευρά τον Ζέλσον Μάρτινς και από την άλλη τον Τσικίνιο, έχοντας φορ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Στην άμυνα, δεξί μπακ θα είναι ο Ροντινέι, ο Παναγιώτης Ρέτσος επιστρέφει ως δεξιός στόπερ μετά από καιρό, αριστερό ο Λορέντσο Πιρόλα αντί του Νταβίντ Κάρμο και ο Μπρούνο θα είναι το αριστερό μπακ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.