Η Μονακό θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό και ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, για πρώτη φορά στη Εuroleague.
Οι Μονεγάσκοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο ο Έλληνας τεχνικός μιλά για τα 11 χρόνια που πέρασε στους Ερυθρόλευκους, αναφέροντας πως νιώθει ευλογημένος.
«Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Πολλά γνώριμα πρόσωπα. Είχα υπέροχες στιγμές εδώ και πάντα θα είμαι ευγνώμων και ευλογημένος που πέρασα 11 χρόνια της ζωής μου εδώ. Είναι απίθανο συναίσθημα. Η σχέση με τους φιλάθλους, με τον σύλλογο είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Είναι απόλυτη, είναι για πάντα και από τις δύο πλευρές».
Χωρίς Λόιντ απέναντι στον Ολυμπιακό η Μονακό
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Βασίλη Σπανούλη που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.
Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, καθώς ήθελε να προλάβει το σημερινό ματς, όμως εν τέλει δεν τα κατάφερε. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός για τους Μονεγάσκους είναι και ο Βίτο Μπράουν.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Λόιντ μετρά 10.7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22:48 σε 24 αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου