Το Ντουμπάι τίμησε την Ελλάδα ανήμερα της 25ης Μαρτίου
Ο υψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου που αποτελεί το δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο στο Ντουμπάι φωτίστηκε με τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας μας.
Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι και τουρίστες στο Ντουμπάι, εχθές Τρίτη (25/3).
Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ο υψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου, το Burj Khalifa ντύθηκε στα γαλανόλευκα τιμώντας τη χώρα μας.
Όπως θα δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ουρανοξύστης των 828 μέτρων φωτίστηκε με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.
Την ίδια στιγμή από τα μεγάφωνα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας.
Δείτε το βίντεο:
Σύμβολο τεχνολογικής και αρχιτεκτονικής προόδου
Το Burj Khalifa στο Ντουμπάι αποτελείται από 163 ορόφους και φιλοξενεί μεταξύ άλλων κατοικίες, γραφεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2010.
Σχεδιάστηκε από την εταιρεία Skidmore, Owings & Merrill με αρχιτέκτονα τον Adrian Smith.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας