Ράιτ: «Δεν με επηρέασαν οι φήμες – Η ομάδα ήταν δίπλα μου και με στήριξε»
Ο Μόουζες Ράιτ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τόνισε ότι αισθάνεται ευλογημένος που γυρίζει στα παρκέ.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν, στη Λυών (25/3, 21:45), για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων», Μόουζες Ράιτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο.
Ο Αμερικανός δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πλέον είναι έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, για τη Γαλλία, ο Ράιτ προχώρησε σε δηλώσεις και εξέφρασε τη μεγάλη χαρά που έχει, για την προσεχή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Ο 26χρονος ανέφερε ότι είναι ευλογημένος και μίλησε για την υπομονή που έδειξε, ενόσω βρισκόταν εκτός λόγω του προβλήματος που είχε. Δήλωσε επίσης, ότι δεν επηρεάστηκε από τος φήμες περί αποχώρησή του, ενώ είπε ότι σε όλη αυτήν την προσπάθεια η ομάδα ήταν κοντά σε αυτόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράιτ
«Ήταν μια μακρά διαδικασία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βρεθώ ξανά στο παρκέ. Έπρεπε να είμαι υπομονετικός για να τα καταφέρω. Μιλούσαν για το μέλλον μου στο μπάσκετ, αλλά δεν με επηρέασε.
Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ευλογημένος αυτή τη στιγμή. Η ομάδα ήταν κοντά μου, ερχόταν και στο νοσοκομείο όσο ήμουν εκεί, με στήριζαν εντός κι εκτός παρκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.