Ραγδαίες εξελίξεις στο Τορίνο με επικείμενη αλλαγή προπονητή στη Γιουβέντους. Ο Ιγκόρ Τούντορ αναλαμβάνει από απόψε τη «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου με συγκεκριμένη αποστολή. Την κατάταξη στην τετράδα και την έξοδο στο τσάμπιονς λιγκ.
Ο Κροάτης τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς επιλογές ανανέωσης. Εφόσον ο στόχος επιτευχθεί τίθεται στο τραπέζι και δυνατότητα παράτασης στο Πιεμόντε έως το 2026.
Ο Τούντορ ήταν πάντα ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Μότα αρκετές ημέρες πριν και ειδικότερα μετά τα «ναυάγια» της Γιουβέντους. Οι δύο τελευταίες ήττες από Αταλάντα και Φιορεντίνα και τα επτά γκολ που δέχθηκε ήταν «ταφόπλακα» για τη μοίρα του Τιάγκο.
Ο τεχνικός διευθυντής Giuntoli, μετά την ήττα 3 – 0 στη Φλωρεντία είχε εκφράσει δημόσια την εμπιστοσύνη του στον Μότα, («Εμπρός μαζί του»). Ωστόσο με το πέρασμα των ημερών και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες εντάθηκαν οι προβληματισμοί και προκρίθηκε η επιλογή αντικατάστασης του 42χρονου Ιταλο – Βραζιλιάνου τεχνικού.
Ουσιαστικά από το βράδυ της Κυριακής 23 Μαρτίου ξεκινά νέα εποχή στη Γιουβέντους με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο με συγκεκριμένο συγκεκριμένα στόχο. Την πρόκριση στο επόμενο Τσάμπιονς λιγκ.
Στις τάξεις της Γιουβέντους η πικρία είναι πολύ μεγάλη, γιατί η προοπτική του φιλόδοξου εγχειρήματος με τον Μότα – μετά την επιτυχημένη σεζόν στην Μπολόνια- απέτυχε εντός λίγων μηνών. Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Ο 46χρονος Κροάτης έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους από το 1998 έως το 2007.Ουσιαστικά λόγω τραυματισμού αγωνίσθηκε επτά χρόνια σε θέσεις της άμυνας και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ Ιταλίας με 110 συμμετοχές και 15 γκολ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος