Όλη η Ελλάδα, όπως βλέπετε από χθες στο Mega, γιορτάζει τα 100α γενέθλια, με τους δρόμους να πλημμυρίζουν από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού. Προηγήθηκε η γιορτή στο Γ.Καραϊσκάκης με εντυπωσιακό κορεό και τους παίκτες να φορούν την επετειακή εμφάνιση, στη νίκη επί του ΟΦΗ. Ευχές για τα γενέθλια και από την UEFA.
Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεκινά η πρώτη αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, κι ενώ την ίδια ώρα ο Ματίας Αλμέϊδα, όπως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν νιώθουν άνετα στους πάγκους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το θρίαμβο στο Ντουμπάϊ, συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και στην Καλιφόρνια, στο Indian Wells. Ο έλληνας τενίστας προκρίθηκε στους 16, με νίκη επί του Μπερετίνι 2-0 σετ, 6-3, 6-3 σε 69 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς, που νίκησε για 10η φορά στη σεζόν και έβδομη συνεχόμενη, στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει το δανό Ρούνε την Τετάρτη. Με νίκη θα ξεπεράσει τον πρόωρα αποκλεισμένο Ρούμπλεβ και θα βρεθεί στο Νο7.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έμειναν στο 1-1 στο Όλντ Τράφορντ με την ομάδα του Λονδίνου να απομακρύνεται από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία πλησιάζει στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Στην Ιταλία, η Αταλάντα διέλυσε τη Γιουβέντους 4-0 και μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας