Τόμοβα – Σάκκαρη 0-2: Επέστρεψε στις νίκες και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο σετ, ζορίστηκε στο δεύτερο, αλλά κατάφερε να επικρατήσει της Βικτόρια Τόμοβα με 2-0 και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Indian Wells
Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο γύρο του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη, που επικράτησε της Βικτόρια Τόμοβα με 2-0 σετ (6-0, 6-3) και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «32» του τουρνουά της Καλιφόρνια.
Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο σετ αφού δεν έχασε γκέιμ, όμως στο δεύτερο δυσκολεύτηκε αρκετά. Παρόλα αυτά κατάφερε να επιβληθεί της αντιπάλου της και να είναι εκείνη που πήρε το θετικό αποτέλεσμα και μαζί την πρόκριση.
Κυριάρχησε η Σάκκαρη
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να είναι εντυπωσιακή και να μοιάζει ασταμάτητη, κάνοντας ό,τι ήθελε την αντίπαλό της. Έτσι έφτασε σε μπρέικ στο δεύτερο, το τέταρτο και το τρίτο γκέιμ για να γράψει το 6-0 και να περάσει μπροστά με 1-0 στα σετ σε λιγότερο από μισή ώρα (27′).
Το δεύτερο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν με ένα μπρέικ έκαστη για το 1-1, ενώ η Μαρία βρέθηκε μπροστά με 2-1 και με νέο μπρέικ στο 3-1. Η Τόμοβα έκανε με τη σειρά της μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη απάντησε για το 4-2.
Ακολούθησαν άλλα δύο μπρέικ για το 5-3 και στο ένατο γκέιμ η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε το σερβίς της για το 6-3 και το 2-0 στα σετ που της έδωσε τη νίκη και την πρόκριση.
5-0 και τώρα… Γκοφ
Αυτή ήταν η 5η νίκη της Ελληνίδας τενίστριας απέναντι στην Βουλγάρα, με την συμπατριώτισσά μας να έχει κυριαρχήσει απόλυτα στις αναμετρήσεις με την Τόμοβα.
Στον τρίτο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Κόκο Γκοφ – Μογιούκα Ουτσιγιάμα, με την Αμερικανίδα να είναι φυσικά το φαβορί του παιχνιδιού.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του με τον 30χρονο (1,88μ.) Αμερικανό γκαρντ.
Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά τα ματς της Τρίτης (9/12) για την 6η αγωνιστική της League Phase. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καϊράτ.