Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άλλαξε θέση για μια ακόμη εβδομάδα και παραμένει 11ος στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, που παρουσίασε σήμερα η ATP.
Στην κορυφή είναι ξανά ο Γιανίκ Σίνερ μπροστά από τον Αλεξάντρερ Σβέρεφ, ενώ στην τρίτη θέση παραμένει ο Κάρλος Αλκαράθ, που είναι κατά γενική ομολογία οι καλύτεροι πάικτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, παίζοντας με τρομερή ποιότητα και σε άλλη ταχύτητα από τους υπόλοιπους.
Αναλυτικά η πρώτη ενδεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:
Η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε μια θέση αυτήν την εβδομάδα θέση και βρίσκεται πλέον στην 30η θέση (1.719 βαθμοί) της παγκόσμιας κατάταξης για το γυναικείο επαγγελματικό τένις, που ανακοίνωσε σήμερα η WTA. Η Αρίνα Σαμπαλένκα από τη Λευκορωσία παραμένει στην κορυφή, μπροστά από την Πολωνή Ιγκα Σβιάτεκ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.