Με συλλεκτική επετειακή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε πως στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα φορεθεί μία συλλεκτική επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Με επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή (9/3, 19:00), με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να αποκαλύπτει λεπτομέρειες.
Στη συνέντευξη Τύπου από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τους εορτασμούς των 100 χρόνων του συλλογου και μεταξύ αυτών, λεπτομέρειες για την επετειακή φανέλα που θα φορεθεί μόνο την προσεχή Κυριακή.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς για την επετειακή φανέλα
«Την Κυριακή θα γίνει κάτι που το περιμένουν όλοι. Θα φορεθεί μία συλλεκτική επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια. Η εμφάνιση αυτή είναι ιδιαίτερη γιατί η adidas έφτιαξε μία φανέλα που έχει υφανθεί ρίγα – ρίγα. Θα βγει σε συγκεκριμένα κομμάτια και θα φέρει το πρώτο έμβλημα και της μάρκας.
Το σήμα αυτό έχει δοθεί μόνο σε λίγες ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μπάγερν και η Άρσεναλ. Θα είναι σε κυκλοφορία από το Σάββατο 8/3, αλλά οι φανέλες θα παραδίδονται σταδιακά. Δεν θα υπάρχουν για πάντα οι φανέλες, επειδή είναι συλλεκτικές. Ο Ολυμπιακός περνάει ένα μήνυμα ότι μπαίνει σε ένα κλειστό γκρουπ με αυτή τη φανέλα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.