Μετά τον αποκλεισμό των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ και την πρόκριση των Φούλαμ και Μπράιτον, τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) έχουν επισήμως διαμορφωθεί.
Η Φούλαμ, μετά τον θρίαμβο απέναντι στους Κόκκινους Διαβόλους, θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας, η οποία απέκλεισε την Μίλγουολ με 3-1.
Η Μπράιτον, αφού απέκλεισε την Νιουκάστλ, θα αγωνιστεί με την Νότιγχαμ ή την Ίπσουιτς, που θα βρεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Δευτέρας (3/3) για αυτή την θέση στους 8.
Η Άστον Βίλα θα βρει την Πρέστον στον δρόμο της για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την εύκολη νίκη επί της Κάρντιφ. Υπενθυμίζουμε πως η Πρέστον απέκλεισε την Μπέρνλι με 3-0.
Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα παλέψει με την Μπόρνμουθ για το 4ο εισιτήριο των ημιτελικών. Οι «Πολίτες» στους 16 απέκλεισαν την Πλίμουθ Άργκαϊλ με 3-1, ενώ η Μπόρνμουθ πέρασε στα πέναλτι την Γουλβς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε μια ματσάρα για γερά νεύρα από την Ζαλγκίρις με 99-94, με τον Γκος να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ο Φουρνιέ το ματς της ζωής του…