ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Τέμπη: «Η καρδιά της χώρας έχει μια πληγή εδώ και δυο χρόνια»
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ημέρα μνήμης της τραγωδίας των Τεμπών – «Η καρδιά της χώρας έχει μια ανοιχτή πληγή εδώ και δυο χρόνια που άνοιξε και αυτή στα «καταραμένα» Τέμπη», αναφέρει
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μία ανάρτηση στα επίσημα social media της, έστειλε το δικό της μήνυμα για την σημερινή (28/2) ημέρα μνήμης της τραγωδίας των Τεμπών.
Ο Δικέφαλος του Βορρά συντάχθηκε στο πλευρό των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν άδικα την ζωή τους στη τραγωδία και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί και συμπαρίσταται στις οικογένειες των 57 ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους».
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η καρδιά της χώρας έχει μια ανοιχτή πληγή εδώ και δυο χρόνια που άνοιξε και αυτή στα «καταραμένα» Τέμπη. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί και συμπαρίσταται στις οικογένειες των 57 ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Θα τους θυμόμαστε για πάντα και ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των… pic.twitter.com/JE8LdiHKPr
«Η καρδιά της χώρας έχει μια ανοιχτή πληγή εδώ και δυο χρόνια που άνοιξε και αυτή στα «καταραμένα» Τέμπη. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί και συμπαρίσταται στις οικογένειες των 57 ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Θα τους θυμόμαστε για πάντα και ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των δικών τους ανθρώπων».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.