Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει πως ο Σέιμπεν Λι της Μανίσασπορ, που αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, απασχολεί αρκετές ομάδες της Euroleague. Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός όπως έλεγαν χτες στο Ισραήλ.
«Ο Σέιμπεν Λι είναι ένα δυνατό όνομα για τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής αγοράς στην EuroLeague. Πολλές ομάδες ασχολούνται μαζί του. Η Μανίσα ζητά ένα σημαντικό buyout», ανέφερε ο Ματέο Αντρεάνι, σχετικά με το ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο.
Το ποστάρισμα του Αντρεάνι για τον Σέιμπεν Λι
Saben Lee is a strong name for the last days of EuroLeague market.
Ο Σέιμπεν Λι είναι combo γκαρντ και έπαιξε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Οκτώβριο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, λαμβάνοντας μέρος σε 8 αναμετρήσεις στην Euroleague, με μέσο όρο 12,0 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 19,3 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, έχει πάνω από 300 ματς στο NBA και πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το σκοράρισμα, ενώ μπορεί και να δημιουργήσει, αλλά και να πάει στο ένας με έναν.
Ο Σέιμπεν Λι εν δράσει
Να σημειωθεί πως, οι Πειραιώτες διέψευσαν ότι ψάχνουν παίκτη στην αγορά πριν από μερικές μέρες, μετά και τα πρώτα δημοσιεύματα ότι ψάχνει στην αγορά να αντικαταστήσει τον τραυματία Τόμας Γουόκαπ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.