Η Superleague συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την 24η αγωνιστική να περιλαμβάνει και ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.
Έτσι στο πλαίσιο αυτό η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων με τον Γερμανό Τομπάιας Στίλερ να ορίζεται στον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκίτελμαν και Μπορς, τέταρτος ορίστηκε ο Βεργέτης, ενώ στο VAR οι Περλ-Γκίντερ και Πολυχρόνης.
Ο 42χρονος διαιτητής είχε βρεθεί πέρσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (2-0) στα πλέι οφ, ενώ στο παρελθόν σφύριξε στους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.