Κατακόκκινες και οι Σέρρες για χάρη του Ολυμπιακού. Με αποδείξεις. Και με 3.000 φίλους της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις κερκίδες.
Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν μετατρέψει το γήπεδο του Πανσερραϊκού σε μικρό Καραϊσκάκη. Και φυσικά θέλουν να δώσουν ώθηση για τη νίκη που θα επαναφέρει την ομάδα τους, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.
Έχει 49 βαθμούς η ΑΕΚ απο χθες το βράδυ, επικρατώντας του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολουθεί με 48 ο Ολυμπιακός που φυσικά θέλει να επιστρέψει στο ρετιρέ της… πολυκατοικίας.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.