«Ευχαριστώ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη. Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να ανοίξουμε το σκορ πολύ γρήγορα με ένα γκολ και ευτυχώς το καταφέραμε».
Για το αν προσαρμόστηκε στον Ολυμπιακό: «Ήθελα πολύ να ξεκινήσω μ’ ένα ωραίο γκολ, να συμμετέχω, να κάνω μια καλή αρχή. Προσπάθησα να σκοράρω, δυστυχώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Ωστόσο, ήταν εκεί ο καλός μας παίκτης, ο γκολτζής μας (Ελ Κααμπί). Ευτυχώς καταφέραμε να νικήσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα».
Για τις ευκαιρίες που θα έχει και πώς περιμένει τα ντέρμπι αλλά και το ρόλο του σ’ αυτά: «Θα θυσιαστώ όσο χρειάζεται για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ για να δώσω γκολ και ασίστ. Θέλω να είμαι πάντα παρών και να βοηθάω την ομάδα και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό».
Για τον κόσμο που τραγουδούσε μαζί με τους παίκτες στη βροχή: «Ήταν απίστευτος, καταπληκτικός, ο 12ος παίκτης μας πραγματικά. Ήταν τρομερή η βοήθεια που μας έδωσαν και ξέρουμε πως θα είναι πάντα έτσι».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Λεβερκούζεν και είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 0-0 και τους Γερμανούς να παίρνουν την πρόκριση, μετά το 0-2 του του πρώτου αγώνα.
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η ρεβάνς καθώς η Νιουκάστλ είχε νικήσει 6-1 στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν με δυο γκολ από τα αποδυτήρια, όμως οι Αζέροι μείωσαν 2-1 και 3-2
Η ΠΑΕ Άρης θα ανακοινώσει τον Μιχάλη Γρηγορίου την Τετάρτη (25/2), όμως, ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του ομιλία στους νέους του παίκτες, έχοντας και τετ α τετ με αρκετούς εξ αυτών.