Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Κέβιν Πάντερ – Ποια παιχνίδια θα χάσει (pics)
Ο Κέβιν Πάντερ τέθηκε εκτός για τρεις εβδομάδες, διότι υπέστη τενοντοπάθεια στον αριστερό ώμο. Ο Αμερικάνος αναμένεται να χάσει σημαντικά παιχνίδια, κατά τη διάρκεια της απουσίας του.
Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Κέβιν Πάντερ θα λείψει για τρεις εβδομάδες, λόγω τενοντοπάθειας στον αριστερό ώμο. Ο Αμερικάνος άσος, θα χάσει τη σημαντική αναμέτρηση με τη Ρεάλ, η οποία θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη (27/2, 21:45).
Ο Αμερικάνος θα ακολουθήσει θεραπεία, κατά το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους και θα χάσει εκτός από το «El Clasico», άλλο ένα ή δύο παιχνίδια. Στην επιστροφή λοιπόν, από το διάλλειμα των «παραθύρων» και των Κυπέλλων, η Μπαρτσελόνα μετά τη Ρεάλ, έχει να αντιμετωπίσει την Μπρέογκαν, στη Βαρκελώνη και την Άλμα Βερολίνου, στη Γερμανία.
Ο Πάντερ αναμένεται να λείψει σε τουλάχιστον δύο αγώνες, ενδεχομένως σε τρεις. Η Μπαρτσελόνα υπέστη, αναμφίβολα, μεγάλο «πλήγμα». Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε τον τραυματισμό του Πάντερ ως εξής:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα
Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν επιβεβαίωσαν ότι ο Κέβιν Πάντερ υπέστη, στο Copa del Rey, εκ νέου έξαρση της τενοντοπάθειας στον δικέφαλο του αριστερού ώμου. Θα κάνει μια συντηρητική θεραπεία και ο κατά προσέγγιση χρόνος απουσίας είναι τρεις εβδομάδες.
[COMUNICAT MÈDIC]
Les proves realitzades han confirmat que 𝐊𝐞𝐯𝐢𝐧 𝐏𝐮𝐧𝐭𝐞𝐫 va patir, a la Copa del Rei, una reagudització de la seva tendinopatia del bíceps de l’espatlla esquerra.
Realizarà un tractament conservador i el temps de baixa aproximat és de tres setmanes.… pic.twitter.com/aYn57EHQTD
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο