«Βόμβα μεγατόνων» στον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, όπου η -ουραγός της Championship- Πλίμουθ νίκησε 1-0 την πρωτοπόρο της Premier League Λίβερπουλ και την άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.
Η επελαύνουσα αρμάδα του Άρνε Σλοτ, που προπορεύεται με διαφορά έξι βαθμών στο πρωτάθλημα, τερμάτισε πρώτη στη League Phase του Champions League και έχει προκριθεί στον τελικό του League Cup, έχασε στο ταπεινό «Home Park» τις ελπίδες της να διεκδικήσει τον δεύτερο σε σημασία εγχώριο τίτλο, «πληρώνοντας» το -φυσιολογικό- rotation του Ολλανδού τεχνικού.
Οι γηπεδούχοι είδαν στο α’ ημίχρονο ότι δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα, ξεθάρρεψαν και βρήκαν το «χρυσό» γκολ στο 53′ με πέναλτι του Χάρντι, που λίγο αργότερα είχε και δοκάρι. Παρά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ, που είχε βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, η Πλίμουθ άντεξε ως το τέλος και πανηγύρισε μία ιστορική νίκη, με τον τερματοφύλακα Χάζαρντ να κάνει μία μεγάλη επέμβαση στο φινάλε, σε κεφαλιά του Νούνιες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της φάσης των «32» στο Κύπελλο Αγγλίας έχουν ως εξής:
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ