Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Ερασιτέχνη για τα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7
«Για ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού, η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης», αναφέρει σε μήνυμά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την τραγωδία της Θύρας 7.
Συμπληρώθηκαν σήμερα (8/2) 44 χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7 και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσα από τα social media, δείχνοντας σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια.
«Στις καρδιές μας, όμως, είστε εδώ, μαζί μας στα γήπεδα, δίπλα στη μεγάλη μας αγάπη! Όπως στον τελικό του Conference League, που σηκώσαμε το ευρωπαϊκό, που κάναμε πραγματικότητα το όνειρό τρελό», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός
Κι όμως πέρασαν 44 χρόνια… 44 χρόνια από την αποφράδα ημέρα (8/2/1981) που σημάδεψε τις καρδιές μας, που σημάδεψε τον σύλλογό μας. 44 χρόνια από το ταξίδι στις «αιώνιες θάλασσες» των 21 μας παιδιών.
Για ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού, η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης, ημέρα απόδοσης τιμών για εσάς που φύγατε τόσο άδικα από κοντά μας. Στις καρδιές μας, όμως, είστε εδώ, μαζί μας στα γήπεδα, δίπλα στη μεγάλη μας αγάπη! Όπως στον τελικό του Conference League, που σηκώσαμε το ευρωπαϊκό, που κάναμε πραγματικότητα το όνειρό «τρελό».
Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Αδέρφια, ζείτε και μας οδηγείτε…
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».