Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά την εκτός έδρας νίκη (5-30) επί της ΑΕΚ, για τη 13η αγωνιστική της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στην Κροατία, όπου την Τρίτη (4/2), «μπαίνουν» στην προημιτελική φάση του Champions League.
Συγκεκριμένα, το βράδυ στις 21:00 (ΕΡΤ Sports2), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γιαντράν Σπλιτ, για την 1η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο το «διπλό» και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4 στη Μάλτα.
Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο των «8» του Champions League, με αντιπάλους τη Νόβι Μπέογκραντ, τη Μαρσέιγ και φυσικά, την Γιαντράν Σπλιτ.
«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε την ποιότητα»
Δηλώσεις:
Χέρβο Κόλιανιν: «Η Γιαντράν παίζει καλά φέτος και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχουμε τη νίκη. Δείχνουν εξαιρετικό ομαδικό παιχνίδι και αν ο Μπίγιατς βρίσκεται σε καλή μέρα, η Γιαντράν χάνει παιχνίδια πολύ δύσκολα. Όλες οι ομάδες είναι καλές στον όμιλό μας και κάθε βαθμός θα είναι πολύ σημαντικός. Πιστεύω, ότι έχουμε την ποιότητα και είμαστε έτοιμοι».
Δημήτρης Νικολαΐδης: «Ξεκινάμε την καινούργια φάση του Champions League, την προημιτελική φάση, που είναι πολύ κρίσιμη και σημαντική για την πρόκριση στο Final-4 στην Μάλτα. Παίζουμε με την Γιαντράν Σπλιτ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενισχυμένη και προβλέπεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να ξεκινήσουμε με νίκη. Θέλουμε να δείξουμε τις προθέσεις και τους στόχους που έχει η ομάδα μας για την ευρωπαϊκή συνέχεια».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.