Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα στο γερμανικό ποδόσφαιρο είναι χωρίς αμφιβολία εκείνο του Στέφανου Τζίμα που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Νυρεμβέργη στη δεύτερη κατηγορία.
Το ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και πολλές μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μίλαν, η Γιουβέντους και άλλες έχουν μπει στο… κόλπο για την απόκτησή του σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Στη… μάχη φαίνεται πως ρίχνεται και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία είδε τον Ομάρ Μαρμούς να συμφωνεί με τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για να τον αντικαταστήσει.
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το «Sky Sport» η Νυρεμβέργη αναμένεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπάρχει στον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να τον πουλήσει με 25 εκατομμύρια συν τα όποια μπόνους.
Με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου έχει σκοράρει 27 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ σε 67 εμφανίσεις.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.