Το φανταστικό γκολ του Γιάρεμτσουκ που ισοφάρισε το ντέρμπι του Κυπέλλου (vid)
O Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ισοφάρισε σε 1-1 το ντέρμπι του Κυπέλλου, με πανέμορφο γκολ στο 75ο λεπτό και ενώ προηγουμένως είχε περάσει στο ματς μόλις δύο λεπτά νωρίτερα.
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό που είχε προηγηθεί με τον Τζούρισιτς. Το γκολ πέτυχε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στο 75ο λεπτό και ενώ προηγουμένως είχε περάσει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα, αντικαθιστώντας τον Ζέλσον Μαρτίνς.
Ο Ουκρανός φορ με ωραία προσποίηση απέφυγε τον Ίνγκασον, μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με δυνατό σουτ από δεξιά έκανε το 1-1 και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.