Ο Λούκα Ντόντσιτς υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα στο παιχνίδι με αντίπαλο τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ανήμερα των Χριστουγέννων και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί με τους «Μαβς».
Σήμερα έγινε γνωστό πως ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ πριν από το All-Star Game, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του TNT, Τζάρεντ Γκρίνμπεργκ στον αέρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Μάβερικς-Νάγκετς.
Την τρέχουσα σεζόν ο Ντόντσιτς μετρά 28.8 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 8.1 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο με 34.8% στα τρίποντα σε 37 λεπτά συμμετοχής, έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή γάμπα, πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το περασμένο καλοκαίρι, λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης που υπάρχει στο κορμί του λόγω των πολλών παιχνιδιών στο NBA
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.