Ο Κβάρα Κβαρατσχέλια είναι ο πιο πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής των τελευταίων ημερών, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Γεωργιανός δεν φαίνεται να τα έχει βρει με τη Νάπολι, που του δίνει συμβόλαιο περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Παριζιάνοι του προσφέρουν τα τετραπλά χρήματα από τη Νάπολι και μοιάζουν το φαβορί για την απόκτησή του. Οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του, συνεχίζονται.
Ο Κβαρατσχέλια μετρά, μέχρι στιγμής, πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 17 συμμετοχές στην εφετινή Serie A.
Για να γίνει μία τέτοια κίνηση από μία ομάδα, πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο κενό στο ρόστερ. Θεωρητικά, στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν υπάρχει. Πρακτικά, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν.
Ο Μάρκο Ασένσιο μπορεί να αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλές προσδοκίες, αλλά πλέον, δεν υπολογίζεται καν από τον Λουίς Ενρίκε. Την εφετινή σεζόν, μετρά σε Γαλλία και Ευρώπη, 15 συμμετοχές με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου (11 λεπτά κόντρα στην Οσέρ). Φτωχά νούμερα.
Ειδικά από έναν παίχτη, για τον οποίο δαπανήθηκαν 90 εκατομμύρια για να αποκτηθεί έως το καλοκαίρι του 2026. Το θέμα με τον Ασένσιο είναι το μεγάλο του συμβόλαιο, που δεν είναι καμία ομάδα διατεθειμένη να πληρώσει. Ο Ισπανός αμοίβεται με 830.000€ τον μήνα και μοναδική λύση, θα ήταν η ίδια η Παρί να καλύψει μέρος αυτού του υπέρογκου ποσού.
Κάπως έτσι, είναι πολύ πιθανο ο Ασένσιο να καταλήξει σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ακόμα και χωρίς να είναι επιθυμία του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη από την Καρλοβάρσκο και θα πάει στην Τσεχία για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση την επόμενη εβδομάδα.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.