Ο Κβάρα Κβαρατσχέλια είναι ο πιο πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής των τελευταίων ημερών, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Γεωργιανός δεν φαίνεται να τα έχει βρει με τη Νάπολι, που του δίνει συμβόλαιο περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Παριζιάνοι του προσφέρουν τα τετραπλά χρήματα από τη Νάπολι και μοιάζουν το φαβορί για την απόκτησή του. Οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του, συνεχίζονται.
Ο Κβαρατσχέλια μετρά, μέχρι στιγμής, πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 17 συμμετοχές στην εφετινή Serie A.
Για να γίνει μία τέτοια κίνηση από μία ομάδα, πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο κενό στο ρόστερ. Θεωρητικά, στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν υπάρχει. Πρακτικά, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν.
Ο Μάρκο Ασένσιο μπορεί να αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλές προσδοκίες, αλλά πλέον, δεν υπολογίζεται καν από τον Λουίς Ενρίκε. Την εφετινή σεζόν, μετρά σε Γαλλία και Ευρώπη, 15 συμμετοχές με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου (11 λεπτά κόντρα στην Οσέρ). Φτωχά νούμερα.
Ειδικά από έναν παίχτη, για τον οποίο δαπανήθηκαν 90 εκατομμύρια για να αποκτηθεί έως το καλοκαίρι του 2026. Το θέμα με τον Ασένσιο είναι το μεγάλο του συμβόλαιο, που δεν είναι καμία ομάδα διατεθειμένη να πληρώσει. Ο Ισπανός αμοίβεται με 830.000€ τον μήνα και μοναδική λύση, θα ήταν η ίδια η Παρί να καλύψει μέρος αυτού του υπέρογκου ποσού.
Κάπως έτσι, είναι πολύ πιθανο ο Ασένσιο να καταλήξει σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ακόμα και χωρίς να είναι επιθυμία του.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.