Παναθηναϊκός: Τα νεότερα για τον Κώστα Σλούκα…
Ο Παναθηναϊκός παίζει με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Σλούκας είναι αμφίβολος – Ποια είναι η κατάσταση του Έλληνα γκαρντ…
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Παρτιζάν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν έχει να διαχειριστεί κάμποσα προβλήματα, λόγω τραυματισμών. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν έκανε προπόνηση και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης (9/1) με αντίπαλο την σερβική ομάδα είναι αμφίβολη.
Ο Έλληνας γκαρντ και αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι δύσκολο να παίξει με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά το γεγονός ότι λογικά έχει γλιτώσει τη θλάση και δεν θα μείνει καιρό εκτός δράσης για τους πράσινους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σλούκας έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Ο Σλούκας και ο Γκραντ
Αυτές δεν έδειξαν θλάση, αλλά κάτι μικρότερης έκτασης, ωστόσο λογίζεται αμφίβολος για το ματς με την Παρτιζάν. Ωστόσο, ο Σλούκας ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% τη φετινή σεζόν και αυτό είναι ένα θέμα, με τον Αταμάν βέβαια να έχει πληθώρα επιλογών στα γκαρντ και τον Κέντρικ Ναν σε άγρια κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ότι ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Κανονικά προπονήθηκε ο Τζέριαν Γκραντ, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Σέρβους, ενώ είναι εκτός και δεν θα παίξει ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος είναι σε φάση αποκατάστασης μετά την επέμβαση που έκανε.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442