«Καλή χρονιά σε όλους. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, όλοι έχουν δυσκολευτεί σε αυτή την έδρα, όμως από την πρώτη στιγμή δείξαμε την διάθεση μας και να έχουμε τον έλεγχο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και νικήσαμε δίκαια. Όσο κρατάς την άμυνα σου το μηδέν, είσαι πιο κοντά να σκοράρεις εσύ.
Πρώτος στόχος μας ήταν να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει, πάντα προσπαθώ να βοηθάω με ασίστ η γκολ, όταν σκοράρω νιώθω πολύ ωραία, όμως το πιο σημαντικό είναι να μπορώ να βοηθάω να κερδίζει ο Ολυμπιακός», ανέφερε ο Πορτογάλος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το 3ο γκολ του Τσικίνιο στη φετινή σεζόν, με τον Πορτογάλο να έχει συνολικά 20 συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα έχει 14 ματς, με 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ έχει 4 αγώνες στο Europa League και 1 ασίστ, αλά και 2 αγώνες στο Κύπελλο. Συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού έχει 43 παιχνίδια, με 5 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.