Η Μονακό πήρε άλλη μία νίκη στη Euroleague επί της Άλμπα Βερολίνου, όμως εξίσου σημαντικό ήταν και το γεγονός πως ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση παίζοντας για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε πως ένιωσε φανταστικά που επέστρεψε, όμως ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπορέσει να βρει ρυθμό και να φτάσει στα γνωστά του στάνταρ.
«Ένιωσα φανταστικά που επέστρεψα. Μου πήρε αρκετό καιρό, αλλά είναι σπουδαίο που παίζω και πάλι με αυτά τα παιδιά. Προφανώς θα χρειαστεί λίγος καιρός για να είναι ξανά τα πόδια μου όπως ήταν, αλλά χαίρομαι πολύ που γύρισα.
Θέλει λίγο χρόνο για να βρω τη χημεία με τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι εδώ για να αποτελέσω ένα κομμάτι στο παζλ και να συνεχίσουμε σε αυτό το μομέντουμ. Είναι καλό να αρχίζεις το νέο έτος με νίκη, κάθε εκτός έδρας νίκη είναι σημαντική και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στα 3 γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό, αλλά και στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του στο Αγρίνιο. Τι είπε για την απόδοση των Κωνσταντέλια και Ζαφείρη.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλησιάζει τα 100 ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τη νίκη στο Περιστέρι με 2-0 επί του Ατρομήτου εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» επί των ημερών του, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του παραμένει μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους.
LIVE: Τσάρλτον – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσάρλτον – Τσέλσι για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5.