Κάλιαρι – Ίντερ 0-3: Πέρασε από την Σαρδηνία και έπιασε στην κορυφή την Αταλάντα (vid)
Η Ίντερ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Serie A (συγκατοικεί με την Αταλάντα) μετά το 3-0 στην έδρα της Κάλιαρι για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ προσπέρασε άνετα το εμπόδιο της Κάλιαρι, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0, για την 18η αγωνιστική της Serie A και πλέον συγκατοικεί με την Αταλάντα στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, με 40 βαθμούς.
Μπαστόνι (53′), Λαουτάρο (71′) και Τσαλχάνογλου (78′, πεν.) τα γκολ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που για ακόμα ένα ματς είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Μπαρέλα που είχε τις ασίστ στα δύο πρώτα τέρματα.
Απόλυτα κυρίαρχη στο δεύτερο μέρος η Ίντερ, που εκτός από τα τρία γκολ είχε και ένα δυνατό σουτ του Μπαρέλα (51′), ενώ στο 57’ ο Μιχιταριάν έβγαλε μόνο του τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ. Στο τέλος η Κάλιαρι έψαξε τη στιγμή της για ένα γκολ της τιμής, όταν στο 85ο λεπτό, ο Πελίτσι πάτησε περιοχή, έκανε το σούτ, με τον Ζόμερ όμως να του λέει «όχι».
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.