Ο Φώτης Κατσικάρης δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Τζιρόνα, καθώς η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Κατσικάρης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου τον περασμένο Ιανουάριο με τη Τζιρόνα να αποφασίζει να τον κρατήσει και για τη νέα χρονιά, ωστόσο οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από περίπου 11 μήνες συνεργασίας.
Η ομάδα του Μαρκ Γκασόλ βρίσκεται στην τελευταία θέση της Liga Endesa με απολογισμό 2 νικών και 9 ηττών σε 11 παιχνίδια και επέλεξε να πάει σε κάτι διαφορετικό από τον Έλληνα κόουτς, προσπαθώντας να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην ACB.
Δείτε την ανάρτηση για τον Κατσικάρη
🙌 GRÀCIES, FOTIS!
El Bàsquet Girona anuncia la rescissió del contracte del primer entrenador Fotis Katsikaris pic.twitter.com/tdsux10OSh
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.