Άρης: Νοκ άουτ με θλάση ο Βέλεθ
Ο Ισπανος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο και τέθηκε νοκ άουτ για τα δυο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ενοχλήσεις στη μέση αισθάνεται και ο Νταρίντα.
Δυσάρεστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου του Άρη για τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο. Ακόμα, ενοχλήσεις στη μέση αισθάνεται και ο Νταρίντα, ενώ ο Σιφουέντες αναμένεται από αύριο (9/12) να ανεβάσει ρυθμούς.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο άφησε προβλήματα στην ομάδα μας.
Συγκεκριμένα, ο Φραν Βέλεθ υπέστη θλάση γαστροκνημίου και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Βλαντιμίρ Νταρίντα έχει ενοχλήσεις στη μέση και καθημερινά θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασής του.
Από εκεί και μετά, ο Φίλιπ Σίντκλεφ συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, ο Ρόμπιν Κουάισον έκανε ατομικό, ο Κλέιτον Ντιαντί θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Σιφουέντες από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμό.
Η προπόνηση της Δευτέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Νικηφόρου Μπελαγιάννη.
Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (15/12, 15:30), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
* O Βλαντιμίρ Νταρίντα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. (17η Αγωνιστική)».
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442