Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη σημερινή media day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια (21:15, 21/11), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Έλληνας γκαρντ, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, στην Εθνική, αλλά και στον περιορισμένο ρόλο του στην Euroleague την φετινή σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λαρεντζάκης
Για το ματς με την Μπασκόνια: «Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το momentum, έχουμε αυτή τη στιγμή μία πολύ καλή ψυχολογία, δουλεύουμε καλά, έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε και πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει και τη σοβαρότητα και την ενέργεια που απαιτείται για το ματς».
Για τον περιορισμένο ρόλο του στην Euroleague την φετινή σεζόν: «Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά, να μένω σε καλό ρυθμό και επίπεδο, όταν χρειαστεί να μπορέσω να βοηθήσω. Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο, όμως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και όποτε μου ζητηθεί, πρέπει να είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ».
Για το ότι οι παίκτες πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε σύλλογο και Εθνική: «Έχουν γίνει πολλές κουβέντες πάνω σε αυτό το θέμα, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, ένας παίκτης να μην παίζει είτε στο ένα είτε στο άλλο παιχνίδι. Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί είναι κάτι ωραίο να παίζουν όλοι οι παίκτες, όλα τα παιχνίδια, όσοι μπορούν, όταν δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών και να βοηθούν τόσο τις ομάδες, όσο και τις Εθνικές».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.