Λαρεντζάκης: «Όποτε μου ζητηθεί πρέπει να είμαι έτοιμος να βοηθήσω»
Για την Εθνική, και τον περιορισμένο ρόλο του στην Euroleague την φετινή σεζόν, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στη σημερινή media day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια (21:15, 21/11), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Έλληνας γκαρντ, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, στην Εθνική, αλλά και στον περιορισμένο ρόλο του στην Euroleague την φετινή σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λαρεντζάκης
Για το ματς με την Μπασκόνια: «Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το momentum, έχουμε αυτή τη στιγμή μία πολύ καλή ψυχολογία, δουλεύουμε καλά, έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε και πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει και τη σοβαρότητα και την ενέργεια που απαιτείται για το ματς».
Για τον περιορισμένο ρόλο του στην Euroleague την φετινή σεζόν: «Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά, να μένω σε καλό ρυθμό και επίπεδο, όταν χρειαστεί να μπορέσω να βοηθήσω. Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο, όμως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και όποτε μου ζητηθεί, πρέπει να είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ».
Για το ότι οι παίκτες πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε σύλλογο και Εθνική: «Έχουν γίνει πολλές κουβέντες πάνω σε αυτό το θέμα, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, ένας παίκτης να μην παίζει είτε στο ένα είτε στο άλλο παιχνίδι. Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί είναι κάτι ωραίο να παίζουν όλοι οι παίκτες, όλα τα παιχνίδια, όσοι μπορούν, όταν δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών και να βοηθούν τόσο τις ομάδες, όσο και τις Εθνικές».
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442