Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League (24/11, 17:00).
Όπως ενημέρωσαν οι «Πράσινοι», ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ παράλληλα, ο Γεντβάι έκανε ατομικό πρόγραμμα και οι Ιωαννίδης και Μάγκνουσον ακολούθησαν θεραπεία.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (24/11, 17:00).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Μαξίμοβιτς, Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Πελίστρι και Ουναΐ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γεντβάι, θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον – Ιωαννίδης, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Γερεμέγεφ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης για την 36η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.