O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απάντησε στις έντονες αντιδράσεις των παικτών -και όχι μόνο- σχετικά με το φορτωμένο αγωνιστικό ημερολόγιο.
Μεταξύ άλλων τόνισε πως αν μειωθούν οι αγώνες τότε θα μειωθούν και οι μισθοί, ενώ ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με το σωματείο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
«Αν μειώσουμε τον αριθμό των αγώνων, θα πρέπει επίσης να μειώσουμε τους μισθούς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είναι πάντα εύκολο να επιτεθείς στη FIFA και την UEFA, αλλά η λύση είναι απλή. Αν παίζεις λιγότερο, κερδίζεις λιγότερα χρήματα. Αυτοί που πρέπει να παραπονεθούν είναι οι εργάτες του εργοστασίου που κερδίζουν 1000 ευρώ τον μήνα» είπε και συνέχισε:
«Δεν επηρεάζονται μόνο οι ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου από το ημερολόγιο των αγώνων. Για παράδειγμα, οι παίκτες της χώρας μου Σλοβενίας παίζουν αγώνες τόσο έντονα όσο οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά λαμβάνουν 500 φορές λιγότερα χρήματα.
Η μείωση του αριθμού των αγώνων μειώνει και τα έσοδα των συλλόγων. Με το σωματείο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να καθίσουμε να δούμε τι θέλουν. Αν μειώσουμε τους αγώνες θα πρέπει να μειώσουμε και τους μισθούς. Δεν υπάρχει άλλη λύση».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.