Τον αποκλεισμό στο “χρυσό” σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού στην Ισπανία. Αν και είχε νικήσει πανεύκολα με 3-0 σετ στην Αθήνα, στη ρεβάνς της Σεβίλλης οι “πράσινες” έχασαν με 3-1 σετ (25-21, 18-25, 25-20, 25-20) και οδηγήθηκαν στο “χρυσό” σετ.
Εκεί έχασαν πολύ εύκολα με 15-6 από την τοπική Καχασόλ και έμειναν εκτός των “16” του Τσάλεντζ Καπ. Ο αναπάντεχος αποκλεισμός προκάλεσε σοκ στον ΠΑΟ που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή χρονιά.
Η πρόσφατη αλλαγή προπονητή (ήρθε ο Νέσιτς) δεν βοήθηκε καθόλου. Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Ανδαλουσία προερχόμενος από ήττα με 3-1 στη Σαντορίνη για την Α1 Γυναικών.
Η Κάχασολ φάνηκε αδύνατη στον αγώνα της Αθήνας, αλλά απόψε ήταν πολύ καλύτερη και πήρε δίκαια την πρόκριση.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!