Πρώτο γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού για τον Μπάμπη Κωστούλα και μάλιστα σε ντέρμπι.
Στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στους Πειραιώτες και στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ο 17χρονος επιθετικός ανοίγει λογαριασμό με την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων».
Συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό, ο Τσικίνιο έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Κωστούλα να πετάγεται και να κάνει ωραία γυριστή κεφαλιά για το 0-1 της ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντριλίμπαρ.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.