Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου οι αθλητές προπονούνται με φώτα από προβολείς αυτοκινήτων, καθώς το γήπεδο δεν διαθέτει ούτε νερό, ούτε ρεύμα.
Ο Ολυμπιονίκης στον ακοντισμό, Κώστας Γκατσιούδης, αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται οι αθλητές στο Διδυμότειχο και αυτές παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες, καθώς εδώ και μήνες το στάδιο δεν διαθέτει φώτα.
Τι είπε ο Γκατσιούδης
«Από τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και κλάπηκε το καλώδιο, δεν ασχολήθηκε κανένας για να επαναφέρει το ρεύμα στο προπονητήριο. Και όσο υπήρχε ζέστη και νύχτωνε πιο αργά ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπήρχε. Τώρα που νυχτώνει νωρίς και δεν υπάρχει ρεύμα, δεν μπορείς ούτε πετρέλαιο να βάλεις για να ζεσταθείς, αλλά και φως για να προπονηθείς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Γκατσιούδης στη σχετική του ανάρτηση.
Ο δήμαρχος της περιοχής μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιονίκη δεσμεύτηκε να επισπεύσει τις διαδικασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος, το οποίο με βάση τις υποσχέσεις, θα είχε λυθεί μέχρι τον Νοέμβρη. Παρόλα αυτά, οι αθλητές συνεχίζουν να κάνουν τις προπονήσεις τους στα σκοτάδια.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Η νέα γκέλα των «κόκκινων» προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, με πολλούς οπαδούς των πρωταθλητών Αγγλίας να ζητούν την απομάκρυνση του Ολλανδού από τον πάγκο της ομάδας